L'empresa

Administració de finques Albalate

Som una Administració de Finques amb més de 70 anys d’experiència gestionant immobles a Barcelona i rodalies. Fruit d’aquesta trajectòria, i amb l’equip humà que forma Finques Albalate, podem garantir-li un servei eficaç, professional i transparent, ja sigui gestionant el seu patrimoni, administrant la seva comunitat o tramitant el lloguer o compra-venda del seu immoble.

El nostre principal actiu són els nostres clients, i treballem dia a dia per a continuar mereixent-nos la seva confiança, confiança que hem aconseguit gràcies a un tracte personalitzat, eficient i amb un grup de treball que aporta solucions integrals en la l’Administració del seus immobles, tant en l’àmbit fiscal, jurídic, laboral o en qualsevol altre de la gestió immobiliària, satisfent totes les necessitats que el client pugui tenir, sense que hagi de recórrer a cap altre tipus d’assessorament.

Som plenament conscients de la responsabilitat que assumim gestionant el seu patrimoni. Pot confiar plenament en nosaltres, més de 70 anys d’experiència ens avalen